Genera u proizvodnju zaštićenog metionina ulaže 2,7 milijuna kuna

Bez autora
Sep 28 2010

Genera Grupa će u projekt unapređenja proizvodnje zaštićenog metionina investirati 2,7 milijuna eura. Završetak projekta planiran je za kraj 2011. godine, a ova će investicija omogućiti Genera Grupi i društvu Veterina Nutricius poslovanje po najvišim ekološkim standardima i nastavak sedamnaestogodišnje uspješne suradnje s kompanijom Evonik Degussa na specijalnom aminokiselinskom dodatku prehrani. Cilj ovog projekta je moderniziranje ukupnog tehnološkog procesa u navedenoj proizvodnji. Za proizvodnju zaštićenog metionina potrebna su specifična ekspertna znanja i najviši standardi kvalitete propisani hrvatskom i europskom regulativom. Projekt je prepoznala te podržala njegovo financiranje putem kreditnog aranžmana razvojna investicijska banka, Deutsche Investitions - und Entwicklunggesellchaft mbH iz Kölna.

Genera u proizvodnju zaštićenog metionina ulaže 2,7 milijuna kunaGenera Grupa će u projekt unapređenja proizvodnje zaštićenog metionina investirati 2,7 milijuna eura, objavljeno je na Zagrebačkoj burzi.

"Završetak projekta planiran je za kraj 2011. godine, a ova će investicija omogućiti Genera Grupi i društvu Veterina Nutricius poslovanje po najvišim ekološkim standardima i nastavak sedamnaestogodišnje uspješne suradnje s kompanijom Evonik Degussa na specijalnom aminokiselinskom dodatku prehrani", stoji u priopćenju.

Cilj ovog projekta je moderniziranje ukupnog tehnološkog procesa u navedenoj proizvodnji. Za proizvodnju zaštićenog metionina potrebna su specifična ekspertna znanja i najviši standardi kvalitete propisani hrvatskom i europskom regulativom.

Projekt je prepoznala te podržala njegovo financiranje putem kreditnog aranžmana razvojna investicijska banka, Deutsche Investitions - und Entwicklunggesellchaft mbH iz Kölna, dodaje se u priopćenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik